- Opublikowano: 20 marca 2017, 12:30
- Komentarze: 0
Wadowicki Uniwersytet Trzeciego Wieku rozpoczyna cykl spotkań i rozmów z przedstawicielami rożnych branż. Pierwszy tego typu wykład rozpocznie dietetyk kliniczny Grzegorz Balon, przedstawiciel firmy NutrisBal.
Wadowicki Uniwersytet Trzeciego Wieku w marcu rozpoczyna cykl spotkań i rozmów z przedstawicielami rożnych branż. Luźne spotkanie przy kawie i herbacie oraz dyskusje o tzw. życiowych sprawach rozpocznie dietetyk kliniczny Grzegorz Balon, przedstawiciel firmy NutrisBal.
Tematem spotkania, które odbędzie się w poniedziałek (20.03) o godzinie 17:00 będzie zdrowe odżywianie, diety, nawyki żywieniowe, a także zależności pomiędzy sposobem odżywiania a poszczególnymi jednostkami chorobowymi. Krótki wykład, wspólna wymiany opinii, zdań oraz porady prowadzone będą w ramach projektu „Uniwersytet Dobrego Smaku i Zdrowia”.
Wykład ma charakter zamknięty, tylko dla studentów Wadowickiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku.
(AS)
WadowiceOnline.pl
Ostatnie artykuły z kategorii Hobby:
Motoserce po raz szesnasty! Kto chętny oddać krew?
Kajakarze juz po raz piętnasty zapraszają na wielkie sprzątanie Skawy
Stowarzyszenie Ficedula zaprasza na kolejne przyrodnicze spacery po okolicy
TKKF Leskowiec zaprasza na XXIII Rodzinny Rajd Rowerowy
Ważne info dla droniarzy. Od dziś nowa aplikacja do zgłaszania lotów