Okazuje się, że KRAFTOWY KEBAB to coraz częściej spotykana pozycja w restauracjach. Jednak nie w Wado
Drukuj
Tawerna podejmuje wyzwanie Książula!
artykuł sponsorowany

Okazuje się, że KRAFTOWY KEBAB to coraz częściej spotykana pozycja w restauracjach. Jednak nie w Wadowicach i okolicy. Ale to się zmieni!

Tawerna Galicyjska M jak Mięso po wizycie w Wadowicach KSIĄŻULA – jednego z najpopularniejszych youtuberów w Polsce – podejmuje wyzwanie i wprowadza kebab rzemieślniczy do swojego menu.

Lokal słynie z jakości i oryginalności potraw, niezwykłych imprez oraz swobodnego, rockowego stylu, w którym każdy może czuć się swobodnie. Tawerna jest realizacją wieloletniego marzenia właściciela, a to co powstaje z pasji – pasjonująco smakuje! Dwa lata z rzędu została doceniona przez klientów, otrzymując pierwsze miejsce w plebiscycie „Bar/Bistro Roku”. W 2023 roku w skali całej Małopolski!

Smakosze, którzy przyjeżdżali do tej pory na maczankę krakowską, podpłomyki i burgery, wystawili Tawernie w serwisie Google opinie dające bardzo wysoką ocenę: 4,8 w pięciostopniowej skali. Doceniali filozofię Tawerny opartą na świeżości i jakości produktów, ucieczki od „gotowców” – i to przesłanie przyświecać nam będzie również podczas przygotowywania naszego KRAFTKEBABA.

 

A jaka będzie ocena po wprowadzeniu KRAFTKEBABA?

Rzemieślnicze wyroby odznaczają się przede wszystkim odcięciem od „masówki”. W naszym KRAFTKEBABIE nie znajdziecie niskiej jakości mięsa, gotowych surówek pełnych cukru, czy najprostszych i najtańszych sosów. Jego sercem jest własnoręcznie przygotowane mięso z łopatki wieprzowej, które peklujemy kilkanaście godzin z dodatkiem autorskiej, tajnej kompozycji przypraw. Konserwanty? Wypełniacze? To absolutnie nie wchodzi w grę!

 

Przyrządzając nasz KRAFTKEBAB, nie używamy dostępnych hurtowo sosów opartych na majonezie i najprostszych przyprawach. Zamiast nich dodajemy własnoręcznie robione mieszanki, bazujące na bliskowschodnich recepturach. Dopełnieniem są świeże, idealnie dobrane warzywa, surówki i dodatki.

Nie ma drugiego takiego kebaba w tej części wszechświata!

PRAPREMIERA KRAFTKEBABA w TAWERNIE GALICYJSKIEJ M JAK MIĘSO W WADOWICACH:

Sobota 16 marca

Tawerna Galicyjska w zimie nabiera bardziej kameralnego klimatu, natomiast od wiosny do jesieni tętni życiem, organizując imprezy i koncerty nawet na kilkaset osób!
Najbliższa impreza: 16 marca wystąpi Wojtek Jankuniec z Giżycka podczas drugiego z cyklicznych eventów „Z Wojtkiem i Gitarą - muzyczne wieczory w TAWERNIE”. Gramy i śpiewamy!

Wstęp wolny!

Wszystkie bieżące informacje znajdziecie na facebooku Tawerny https://www.facebook.com/TawernaGalicyjskaMjakMieso


Tawerna Galicyjska
ul. Konstytucji 3 maja 5
34-100 Wadowice

telefon 48 731 779 111

 
Odwiedź nas na Facebooku!



Godziny otwarcia:
Poniedziałek - środa: nieczynne. W tych dniach istnieje możliwość organizacji imprezy według indywidualnych ustaleń!
Czwartek: 11:00 - 20:00
Piątek - Sobota: 11:00 - 23:00
Niedziela: 11:00 - 20:00


 

artykuł sponsorowany
NAPISZ DO NAS: kontakt@wadowiceonline.pl

Ostatnie artykuły z kategorii Sponsorowane:

Jakie zalety posiada rower elektryczny?

Wielki wybór napojów izotonicznych: czym się kierować przy wyborze?

Presta vs Woocommerce - co wybrać do sklepu internetowego?

Ranking najbezpieczniejszych cyfrowych metod płatności online dla graczy

Co zabrać na wakacje za granicę?